Fetele de la MP Sport u13 în vizită la antrenamentul fetelor de la SCM Timișoara

Sâmbătă, 4 martie, echipa noastră de fete u13 a fost prezentă la un antrenament deschis al fetelor de la SCM Timișoara. Fetele au fost interesate cum se desfășoară un antrenament de senioare care joacă în primul eșalon baschetbalistic al României.

 

Antrenamentul a început cu o încălzire mai detaliată, astfel fetele au văzut cât de important este să te încălzești chiar și la un antrenament și să eviți orice fel de accidentare. Au continuat cu un circuit de forță interesant, dar și foarte obositor, condus de preparatorul fizic al echipei, Vlad.

Însă, partea cea mai frumoasă a venit spre finalul antrenamentului când fetele noastre au avut ocazia să cunoască fetele de la SCM, iar mai mult de atât să interacționeze cu ele pe teren. Au scăpat repede de emoții și fiecare dintre ele și-a ales o jucătoare de la care să învețe câte ceva de postul pe care joacă.

 

 

Fiecare pereche a ocupat o poziție în sală și a încercat să beneficieze de timpul pe care-l au la dispoziție. Au învățat să stăpanească mingea și să o proteje mai bine, să paseze și să arunce mai corect la coș și câteva secrete care au fost împărtășite doar fetelor.

 

La final au făcut 4 echipe, jucând 4 contra 4 la un coș și la celălalt. Fetele nu au fost deloc rușinoase și au arătat tot ce au învățat ele până acum, astfel auzind doar cuvinte de laudă de la profesionistele CSM-ului.

 

La finalul antrenamentului, fetele au mai stat de vorbă cu jucătoarele preferate și au făcut câte o poza cu ele.

 

Mai multe poze găsiți pe pagina noastră de facebook MP Sport.

Leave a Reply