Meci de duminică alături de fetele de la MP Sport u13

Duminică,10.12.2017,  s-a desfășurat un nou meci în cadrul Campionatului Municipal. De data asta, fetele de la MP Sport u13 i-au înfruntat pe cei de la Jump Dumbrăvița.

 

Fetele au intrat foarte sigure pe teren, astfel preluând conducerea. Primul sfert se termină cu un coș foarte frumos înscris de Amelia Vâtcă din apropierea liniei 3 de puncte și este aplaudată de câtre colegele ei și de public

 

Fetele încheie sfertul cu 10-4, iar antrenorul Sergiu le felicită. Sfertul 2 are un început agitat, ambele echipe intră cu poftă de joc și marchează coșuri foarte frumoase.

 

Pe la jumătatea sfertului fetele își pierd concentrarea și au probleme în apărare. Greșind câteva pase, echipa adversă profită și se desprinde la 5 puncte până la finalul sfertului.

 

Nici sfertul 3 nu decurge prea bine pentru fetele de la MP Sport, iar Jump Dumbrăvița marchează ușor pe contraatac și crează o diferență de 11 puncte. În sfertul 4, fetele încep să își revină, dar oboseala de la finalul sfertului 4 își spune cuvântul, iar fetele pierd meciul cu scorul 42-32.

 

Mai multe poze puteți vedea pe pagina noastă de facebook MP Sport.

Leave a Reply