MP Sport la un antrenament deschis al echipei masculine BC SCM Timișoara

După experiența deosebită a fetelor de la MP Sport u13 care au asistat la un antrenament al jucătoarelor de la SCM și alături de care au participat la un antrenament de zumba în sala Constantin Jude, astăzi a venit și rândul băieților.

 

Echipele conduse de Alex, Sergiu și Aref au asistat astăzi la antrenamentul echipei masculine, BC SCM Timișoara. Echipa de seniori a Timișoarei care se bate pentru primele locuri în Liga Națională a executat un antrenament deschis pentru băieții din echipa noastră. Au luat loc și au urmărit de la bun început desfășurarea acesetuia.

 

Jucătorii experimentați au început printr-o încălzire scurtă după care s-au împărțit pe grupe și au susținut un antrenament de shooting. Fiecare antrenor a ținut să le explice micilor baschetbaliști fiecare exercițiu și să-i îndrume să îmbunătățească aruncarea, uitându-se la tehnica fiecărui jucător.

Pe la finalul antrenamentului, antrenorul secției masculine, Tudor Costescu le-a oferit oportunitatea să facă cunoștință cu jucătorii internaționali și cu actualii și foștii componenți ai lotului național al României. Pentru încălzire, cei mici au interacționat cu giganticii de la BC Timișoara, arucând la coș, iar după au jucat un meci.

 

Echipa MP Sport contra BC SCM Timișoara. Arbitrul meciului a fost fostul jucător, și în prezent antrenorul secund al echipei , Nenad Shone Markovic. A fost o luptă adevărată pe teren, ținem să-i lăudăm pe jucătorii noștri pentru coșurile înscrise. Chiar dacă meciul a fost unul amical, iar nimeni nu a ținut scorul, echipa noastră a reușit să înscrie de mai multe ori. Dovadă că arbitrajul a fost corect, uriașul de 2.21m, Ionuț Drăgușin, a comis 3 secunde în zona de restricție, fapt care l-a enervat.

 

La finalul antrenamentului, baieții de la MP Sport au bătut palma cu jucătorii favoriți, au cerut câte un autograf și au făcut poze.

 

Mai multe poze pe pagina noastră de facebook MP Sport.

 

Leave a Reply