Victorie clară la o diferență mare de puncte contra celor de la Timba Junior

Duminică la ora 14:30, MP Sport u15 i-a înfurntat pe cei de la Timba Junior într-un meci în cadrul Campionatului Municipal.

Echipa condusă de Sergiu este foarte motivată înainte de încălzire, astfel încep în forță cu scorul de 6-0, iar echipa adversă este nevoită să ceară time out. Băieții continuă foarte bine, marcând multe coșuri de la linia de libere, iar din cauza apărarii bune le permit celor din echipa adversă să marcheze abia după 7 minute de joc. Sfertul se termina 15-2.

 

 

MP Sport începe și sfertul 2 foarte bine cu un score run de 6-0 și antrenorul echpei adverse este nevoit să ceară din nou time out. Continuă cu câteva coșuri ușoare pe contraatac, iar echipa adversă reușește să înscrie doar 4 puncte și în acest sfert, astfel scorul la pauză a fost 27-6.

 

În sfertul al 3-lea, echipa noastră se apără agresiv și din cauza aceasta acumulează 5 faulturi de echipă și îi trimit pe cei de la Timba la linia de libere de mai multe ori. Pe finalul meciului, controlul total îl deține MP Sport marcând ușor și făcând un joc de echipă foarte frumos.

 

 

Mai multe poze găsiți pe pagina noastră de facebook MP Sport!

 

Leave a Reply